Personal

Behöver ni hjälp med servering, bar, kock, grillning m.m. ?

Personal

Vi har utbildad personal som gärna hjälper er till en lyckad aktivitet som t e x bröllop, firmafest, studentfest, födelsedagsfirande, barbecue,
begravning m.m. 

Vi rekommenderar 1 serveringspersonal per 30 gäster vid bufféservering, vid sittande middag med bordsservering rekommenderar vi 1 serveringspersonal per 20 gäster. 

Vi har även kockar/grillkockar som åker ut och sätter sista touchen på plats eller om möjlighet finns tillaga på plats. Vid bokning av grillkock ingår grillar och all övrig utrustningen som behövs för grillningen.

Serveringspersonal/barpersonal 375kr/tim
Kock/grillkock 375kr/tim
minimidebitering för personal är 4 timmar, avbokning av personal måste göras minst 5 dagar innan festen/arrangemanget.

text kommer inom kort..

text kommer inom kort….

Personal

Vår trevligt personal tar hand om maten!

Personal

Vår trevligt personal tar hand om maten!

Personal

Vår trevligt personal tar hand om maten!

© Copyright 2019 Lokstallet Catering

Gällande rådande läge, Coronavirus.

I detta tuffa läge vår och andra branscher befinner sig i just nu gäller det att vi alla hjälps åt och ta hand om varandra. Vi har vår verksamhet öppen som vanligt så länge inga andra direktiv kommer, ni fortfarande varmt välkomna med era bokningar. För att minska smittspridningen har vi vidtagit extra hygienåtgärder både när det gäller livsmedelshantering och personal. Enligt Livsmedelsverket finns det inget som tyder på att viruset sprids genom mat.

Ni är många som har bokningar hos oss framöver och vi förstår att ni funderar över dessa.
Då ingen vet hur länge detta pågår vill vi framföra att ni inte behöver tänka på några avbokningsavgifter, ni kan lugnt vänta och se hur det utvecklas och hur direktiven ser ut när det är dags för just er bokning.

Välkomna att höra av er med era funderingar så lovar vi att göra allt vi kan för att hjälpa er.

Ola med personal