Bröllop

Vi hjälper er med maten

Bröllopsdagarna är en av de största dagarna i livet. För en lyckad bröllopsfest krävs mycket planering. Låt vår erfarenhet av både stora, små, traditionella och galna bröllop hjälpa er så att er dag blir precis så underbar som ni tänker er.

Börja med att boka kyrka, präst, lokal och fundera på hur ni vill ha er tillställning och vad ni vill att vi ska hjälpa er med. Välkomna att skicka en förfrågan för att boka en träff där vi kan planera vidare.

Bröllop

Låt oss ta hand om maten under er stora dag

Bröllop

Låt oss ta hand om maten under er stora dag

Bröllop

Låt oss ta hand om maten under er stora dag

© Copyright 2019 Lokstallet Catering

Julen 2020 står för dörren.

Julbordet handlar om traditioner, favoriträtterna måste finnas med men även inslag av förnyelse.
Men i år ser förutsättningarna annorlunda ut.
För att ni som gäster och även vår personal ska känna sig  trygga så kommer vi att erbjuda flera alternativ till det traditionella julbordet med olika serveringsalternativ såsom bemannade bufféstationer, tallriksservering och sharing. Hör av er så diskuterar vi fram vilket upplägg som passar er bäst.

Gällande rådande läge, Coronavirus.

I detta tuffa läge vår och andra branscher befinner sig i just nu gäller det att vi alla hjälps åt och ta hand om varandra. Vi har vår verksamhet öppen som vanligt så länge inga andra direktiv kommer, ni fortfarande varmt välkomna med era bokningar. För att minska smittspridningen har vi vidtagit extra hygienåtgärder både när det gäller livsmedelshantering och personal. Enligt Livsmedelsverket finns det inget som tyder på att viruset sprids genom mat.

Ni är många som har bokningar hos oss framöver och vi förstår att ni funderar över dessa.
Då ingen vet hur länge detta pågår vill vi framföra att ni inte behöver tänka på några avbokningsavgifter, ni kan lugnt vänta och se hur det utvecklas och hur direktiven ser ut när det är dags för just er bokning.

Välkomna att höra av er med era funderingar så lovar vi att göra allt vi kan för att hjälpa er.

Ola med personal