Evenemang på gång.

Julen 2017!

Nu är förberedelserna i full gång för årets julmenyer med köttbullar som ska rullas och mycket annat:) Nytt för i år är vårt utökade samarbete med Åkes hemlagade i Tingsryd som levererar alla charkprodukter till vårt julbord.

Oavsett om ni väljer helhetslösning med full cateringservice eller om ni enbart vill boka mat så lovar vi att vår julmat är tillagad av de bästa råvarorna med mycket kärlek.                                      Hör gärna av er så kan vi gemensamt komma fram till vilken lösning som passar er.    Årets menyer hittar ni här.                   


Söker ni lokal för fest eller möte?

Kulturenshus i Alvesta där vi har vårt kök har lokaler för 10- 250 personer. Vissa lokaler är utrustade med digitalt ljud och ljus samt scen. För mer info gå in på  Kulturenshus hemsida, klicka här eller ring föreståndare Stefan Göthberg på tel. 0472-15448.

Om Lokstallet Catering

Lokstallet catering ägs och drivs av Ola Johansson.

Lokstallet Catering ligger i Folkets Hus i Alvesta.
I det moderna och fräscha köket har vi kapacitet att laga upp till 3500 portioner per dag. Oavsett stor eller liten beställning är vår målsättning att skapa välsmakande mat både för ögat och gommen.
För oss är det en självklarhet att i möjligaste mån jobba med färska och svenska råvaror.
I Folkets Hus finns det fyra olika lokaler med upp till 300 sittplatser att hyra. Det finns även en biosalong med scen och digitalt ljud- och ljussystem.
Lokstallet Catering erbjuder full catering service med möjlighet att hyra personal, porslin, linnedukar/servetter, partytält, möbler och allt annat som behövs för en lyckad tillställning.

Låt vår kunskap och erfarenhet bli er trygghet.

Varmt välkomna!