Evenemang på gång.

      

               Bröllop

Planerar ni för bröllop så tveka inte att höra av er till oss. Vi har flera års  erfarenhet av att arrangera bröllop på catering. Är ni intresserade så kan vi boka in ett möte och gå igenom hur ni vill ha er bröllopsfest och vad ni vill att vi ska hjälpa er med.

       

Söker ni lokal för fest eller möte?

Kulturenshus i Alvesta där vi har vårt kök har lokaler för 10- 250 personer. Vissa lokaler är utrustade med digitalt ljud och ljus samt scen. För mer info gå in på  Kulturenshus hemsida, klicka här eller ring föreståndaren på tel. 0472-15448.

Om Lokstallet Catering

Lokstallet catering ägs och drivs av Ola Johansson.

Lokstallet Catering ligger i Folkets Hus i Alvesta.
I det moderna och fräscha köket har vi kapacitet att laga upp till 3500 portioner per dag. Oavsett stor eller liten beställning är vår målsättning att skapa välsmakande mat både för ögat och gommen.
För oss är det en självklarhet att i möjligaste mån jobba med färska och svenska råvaror.
I Folkets Hus finns det fyra olika lokaler med upp till 300 sittplatser att hyra. Det finns även en biosalong med scen och digitalt ljud- och ljussystem.
Lokstallet Catering erbjuder full catering service med möjlighet att hyra personal, porslin, linnedukar/servetter, partytält, möbler och allt annat som behövs för en lyckad tillställning.

Låt vår kunskap och erfarenhet bli er trygghet.

Varmt välkomna!