Evenemang på gång.

Julen 2017!

Nu är förberedelserna i full gång för årets julmenyer med köttbullar som ska rullas och mycket annat:) Nytt för i år är vårt utökade samarbete med Åkes hemlagade i Tingsryd som levererar alla charkprodukter till vårt julbord.

Oavsett om ni väljer helhetslösning med full cateringservice eller om ni enbart vill boka mat så lovar vi att vår julmat är tillagad av de bästa råvarorna med mycket kärlek.                                      Hör gärna av er så kan vi gemensamt komma fram till vilken lösning som passar er.    Årets menyer hittar ni här.                   


Söker ni lokal för fest eller möte?

Kulturenshus i Alvesta där vi har vårt kök har lokaler för 10- 250 personer. Vissa lokaler är utrustade med digitalt ljud och ljus samt scen. För mer info gå in på  Kulturenshus hemsida, klicka här eller ring föreståndare Stefan Göthberg på tel. 0472-15448.

Lokstallet Alvesta Lokstallet Alvesta Lokstallet Alvesta Lokstallet Alvesta Lokstallet Alvesta


Planerar ni för fest?

Känner ni att ni behöver hjälp med festen, tveka inte att höra av er till oss.

Förutom välsmakande och fräsch mat tillagad på dom bästa råvarorna  kan vierbjuda er hjälp med planering, porslinshyra, tält, möbler, linne dukar, personal och allt annat som behövs för en lyckad fest.

Ring eller maila så bestämmer vi en tid när vi kan träffas och planera er fest.

Välkomna! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bokningsförfrågan